Arbetssätt

Det skall vara tryggt, säkert och enkelt för både säljaren och köpare att genomföra en fastighetsaffär.

Att du som kund skall känna dig trygg, är viktigt för mig. Min uppgift som mäklare är att vara en opartisk och transparent mellanhand, den som ger dig information och utför de kontroller som krävs för att genomföra en säker affär. Jag vill ge dig de bästa verktygen för att lyckas med en bra fastighetsaffär då jag anser att nöjda köpare är lika viktigt som nöjda säljare när affären är avslutad.

Lindberget Mäkleri är ett litet företag med stort engagemang, där jag själv i största utsträckning utför alla moment i försäljningsprocessen. Jag vill att relationen med mina kunder skall kännas personlig, och kommer därför att arbeta med ett begränsat antal objekt samtidigt för att du som kund skall uppleva att du får den tid du önskar.

Det finns en röd tråd i alla fastighetsaffärer vad gäller arbetssätt. Trots detta är också mycket unikt. Säljaren, köparen och inte minst objektet är unikt och jag vill ta mig an varje fastighetsaffär med dess karaktär genom ett oförändrat engagemang.

Tillgängligheten är viktig, att finnas som mäklare på orten ger kortare försäljningstid då önskemål om visningar sker med kort varsel. Frågor är ett hinder för att kunna fatta beslut om ett köp eller försäljning, och Ni är alltid välkomna att ringa eller skicka ett mail när så frågan dyker upp!

Besök mig på kontoret, ring eller skriv ett mail för mera information om arbetssätt och frågor gällande fastighetsfrågor!

För säljare

Inför din försäljning av fastigheten eller din bostadsrätt, gör jag alltid en kostnadsfri värdering. Marknadsföringskanaler är viktiga, vår försäljningsobjekt finns på Hemnet, Blocket Bostad, facebook och lindbergetmakleri.se.

För köpare

Genom att följa Lindberget Mäkleri på facebook får du på ett enkelt sätt vetskap direkt då vi lägger ut ett nytt objekt.

Hjorton, skogens guldkorn
Det är ofta en mognadsprocess att både sälja, och köpa hus. Här vill jag bistå dig med information, råd och kunskap för dina viktiga beslut!