Fritidshus i Fjällnäs

Fjällnäsvägen 63

Fjällnäsvägen 63

Fjällnäsgården, en fastighet med stora uthyrningsmöjligheter

Område Fjällnäs
Tomt 5200 kvm

Boarea 202 kvm
Antal rum 11 (8 sovrum)

Tillträde Enligt ö.k.
Pris 3 500 000 kr eller högstbjudande

Unikt boende i Fjällnäs med panoramautsikt över sjö och fjäll. Fastigheten har en privat bostadsdel, flera uthyrningsrum, stugor, ett separat hus med bastu och relaxavdelning, vedeldad badtunna och grillplats alldeles vid sjökanten. Här finns även ett härbre, vallabod och garage, så alla skidor och skotrar ryms gott och väl.

+ Gör intresseanmälan+ Beräkna månadskostnad

Ansvarig mäklare:

Jannie Lindberget

Ägare/ Registrerad Fastighetsmäklare

070 751 05 16
Maila mig

Objektsbeskrivning

Allmän beskrivning

Fjällnäsgården, en unik fastighet i Fjällnäs med privat boendedel samt både rum och två stugor för uthyrning. Det ursprungliga bostadshuset är byggt 1963 och har under senare år delvis renoverats. Idag med nio bäddar, ett fräscht badrum och en fantastisk utsikt över Malmagen och fjällkedjan.

I källaren, rejäla förvaringsutrymmen samt ett av uthyrningsrummen med pentry och dusch, toalett separat. Vid sidan om huset finns ett garage med plats för en bil eller flera skotrar.

Den tillbyggda delen av huset från 1979 har också genomgått en uppfräschning och inrymmer fyra uthyrningsrum och gemensamhetsutrymmen så som kök, tv-rum, dusch och toalett. Tre av rummen har dessutom eget pentry och här finns minst 24 bäddar att hyra ut.

Längre ner på tomten ligger två separat uthyrningsstugor med fyra bäddar samt en bäddsoffa i varje hus. Förutom det, finns ett separat hus med relaxrum, dusch, toalett och stor bastu. Bastun har stora fönster som vetter mot sjön Malmagen och det mäktiga fjällpanoramat. Intill strandkanten finns ett vedeldat badkar och en trevlig grillplats.

På tomten finns även ett hus som idag fungerar som vallabod och en påbyggd garagedel. Strax intill finns ett vackert härbre med möjlighet att utveckla ytterligare boende eller använda som förråd. Alldeles intill sjökanten finns en mindre äng och björkdunge som hör till tomten.

Fastigheten är belägen med gångavstånd till både Göransgården, Strandgården och Fjällnäs Resort. Tomten ligger också i direkt anslutning till fina vandrings-, skoter- och skidleder. Det vackra Andersåfallet ligger någon kilometer bort och hela Tänndalens skidområde likaså. Där finns matvarubutik, restauranger, klädbutik och nattklubb. Till Funäsdalens centrum är det 20 km, där det finns matvaruhandel, klädaffärer, systembolag, restauranger m.m.

Information

Typ: Fritidshus
Upplåtelseform: Friköpt
Rum: 11 (varav 8 sovrum)
Boarea/Biarea: 202/89 kvm
Byggår: 1963 (om/tillbyggt 1979)
Tomtarea: 5200 kvm, Naturtomt
Objektnr: JL154
Tillträde: Enligt ö.k.
Pris: 3 500 000 kr eller högstbjudande

Byggnad

Fastighetsbeteckning: 
Härjedalen Malmagen 4:17
Byggnadstyp: 
1-plansvilla med suterrängvåning och uthyrningsdel
Byggår: 
1963
Till-/ombyggt: 
om/tillbyggt 1979
Grund: 
Betongplatta
Grundmur: 
Betongsten
Stomme: 
Trä
Fasad: 
Stående träpanel med läkt
Fönster: 
2-glas
Bjälklag: 
Trä
Tak: 
Plåt
Utvändig plåtarbete: 
Lackerad plåt
Uppvärmning: 
Olja
Ventilation: 
Självdrag, paxfläkt i badrum
Övrigt byggnad: 

Glidskydd saknas för markstege. Takstege bristfälligt fastsatt.
Fiber finns ej indraget.

Byggnaderna har underhållsvärme om ca 17 grader, då husen inte nyttjats.

Övriga byggnader

Närmast huset ligger vallaboden med vidbyggt garage. Strax intill har vi härbret och ner mot sjön ligger spahuset med den fantastiska sjöutsikten. Badtunnan strax nedanför spahuset och grillplatsen alldeles intill. Båda med praktiska plastöverdrag som skyddar mot väder och vind när de inte används.

Spahuset har också en skyddande farstukvist med sittbänkar. Innanför dörren är relaxrummet. Direkt till vänster toalett 4 och bredvid hittar vi dusch 3. I en vinkel in från sittgruppen finns omklädningsmöjligheter. Bastun har sin glasdörr snett till höger sett från entrén. Drickakylen direkt till höger innanför entrédörren. Separat toalettrum och duschrum har klinker på golv, kakel på väggar och träpanel i tak. 2-glas fönster.
Utvändig fasadbeklädnad av stående träpanel. Grundläggning med gjuten betongplatta och plåttak.

Stuga 1 & 2 ser likadana ut och är invändigt 17 kvm stora. De har en mindre altan under tak. Innanför entrédörren till vänster är avhängning, ett mindre kylskåp och rakt fram är två våningssängar placerade längs väggen. Till höger en bäddsoffa med bord och en garderob. Plastmatta på golv, träpanel på väggar och i tak. Uppvärmning via oljefyllda element. El finns. Avlopp saknas. Byggnaden har plintgrund av upplagda lecastenar. Fasad av stående träpanel och plåttak. 2-glasfönster.

Det fristående garaget ligger väster om bostadsdelen i nivå med väg 84. Byggnaden är oisolerad, har en gjuten betongplatta och 2-glas fönster. El finns. Fasadbeklädnad av stående träpanel med läkt. Plåttak.

Charmigt, oinrett härbre i två våningar, som idag används som förråd.

Strax intill härbret finns en isolerad bod som idag används som vallabod. El och element finns samt en vallabänk. Plastmatta, målade skivor på vägg samt trätak. Boden står på en plintgrund av lecasten, stående träpanel med läkt och plåttak. Vidbyggt till boden finns ett enklare garage med plats för en bil. Byggnaden är oisolerad med träpanel och läkt samt plåttak.

Allmänt om objektet

Taxeringskod: 
220
Taxeringsår: 
2016
Taxeringsvärde: 
2 039 000 kr
Varav byggnad: 
1 060 000 kr
Summa pantbrev: 
35 000 kr
Tomtarea: 
5200 kvm
Tomt typ: 
Naturtomt
Övrigt tomt: 

Stor tomt om 5 200 kvm vid Malmagens strand. Fastigheten är uppdelad i två skiften med gamla vägen i Fjällnäs som går snett igenom tomten. Vid huset finns asfalterad infart mot boningshus och garage. På nedsidan och mellan byggnaderna, grönytor och grusvägen.
Nere vid sjön finns en fin grillplats med sittbänkar runt eldstaden. Bredvid bastu/duschbyggnaden, står ett vedeldat kar.

VA: 

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Husen säljs möblerade med undantag för personliga tillhörigheter. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljarna och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Fjällnäsgården har en egen hemsida för uthyrning, läs gärna mer på www.fjallnasgarden.se. Uthyrningen i säljarnas regi har skett i mindre skala och genererat ca 150 000 kronor hyresintäkter 2016. Varmt välkommen att kontakta oss för visning, ytterligare information och boendekostnadskalkyl.

Driftkostnader

Total driftkostnad: 
110 638 kr
Uppvärmning: 
48000 kr
El: 
27888 kr
23820 kWh
VA: 
24000 kr
Renhållning: 
6000 kr

Sotning: 
750 kr
Försäkring: 
4000 kr

Kommentar: 

Posten uppvärmning avser kostnad för olja, ca 4 kubik/år. Posten el avser nätavgift om 14 856 kr. (35 A säkring) och uppvärmning samt hushållsel om 13 032 kr. Posten renhållning avser gem. container. Tänk på att driftskostnaderna är baserade på nuvarande ägares nyttjande och att kostnaderna kan variera kraftigt beroende på nyttjandegrad.

Energideklaration

Energideklaration: 
Performed
Datum för energideklaration: 
2017-11-29
Energiprestanda: 
179
Energiklass: 
F

Allmän beskrivning

Husen är gemytliga med en slående utsikt över fjäll och sjö. Delvis renoverat och allt är trevligt inrett. Alla uthyrningsrum är fräscha och stugorna är byggda 2010. Bastu, bad och relax ger extra krydda till fastigheten. Tomten är rejäl, hela 5200 kvm. Bostadshuset byggdes på 60-talet och tillbyggnaden med uthyrningsrum i slutet av 1970-talet.

Med parkering alldeles intill entrén tar man sig smidigt in i bostaden. Entrén i bostadsdelen har avhängning till höger och första dörren till vänster leder ner i suterrängvåningen. Andra dörren är ett mindre städskåp. Vidare in i huset kommer vi till en större hall där man sedan tar sig in till resten av huset. Till höger ligger badrum med dusch som renoverades årsskiftet 2016-2017, sedan kommer köket med matplats. Till höger från hallen är allrummet med fönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp och möjlighet att njuta av den vackra utsikten. Rakt fram, intill allrummet, finns sovrum 1 och till vänster om det sovrum 2, båda med utsikt mot fjäll och sjö. Sovrum 3 ligger till vänster i stora hallen, med utsikt mot vägen.

Nedför trappan och till vänster finns förråd 1. Tar vi höger från trappan leder de oss via passage 1 till förråd 2/matkällare. Bortom det finns toalett 1 och rakt fram i passagen är tvättstugan. Pannrummet som ligger innanför är rymligt med möjlighet att använda som förråd. Rakt fram från trappan tar vi oss in i passage 2. Till vänster ligger rum 8, rakt fram en entrédörr och till höger finns duschrum 1 och förråd 3.

Bredvid entrén till bostadshuset finns en farstukvist som är uthyrningsdelens entrédörr. Hallen är rymlig med bra avhängning för kläder och skor. Direkt till höger innanför dörren är toalett 2. Passagen ligger i vinkel med fönsteröppningar in mot matsal och kök. Till vänster är det gemensamma allrummet och mitt emot det ligger det gemensamma köket med matplatser.

Passagen leder oss vidare till uthyrningsrum 4 till vänster och rum 5 till höger. Mellan rummen finns trappan som tar oss ner en våning. Direkt nedanför trappan finns rum 7 och bortom det rum 6. Båda rummen vetter ner mot sjön. Passagen avslutas med ytterligare en entrédörr och en vinkel in mot torkskåp, toalett 3 och duschrum 2.

Huset har fyra entrédörrar, två på varje plan i respektive del av huset. Från de båda dörrarna på nedre plan tar man sig ner mot vallabod, härbre, spahus och stugor.

Hall och entré i privat lghHallrum med plats för avhängning till höger. Dörren som leder ner till källaren ligger direkt till vänster och ett litet städutrymme nästa dörr till vänster. I förlängningen av hallen nås alla rum på entréplanet. Plastmatta, målad väv på väggar samt målade skivor i tak. I den yttre hallen finns en vindslucka i taket.

Kök med matplats i privat lghTill höger ligger köket med plats för sex personer vid matplatsen. Köket har en spis med glashäll och ugn, en äldre fläkt, rostfri diskbänk med två hoar och kyl med mindre frysfack. Mikro på bänk. Köksluckorna är av äldre modell. Plastmatta på golv, målade skivor och tapet på väggar samt målade skivor i tak.

Badrum, privat lghBredvid köket finns ett badrum med WC, handfat med kommod, spegelskåp med infällda spottar och ett förvaringsskåp. Dusch med blandare och vikbara duschväggar i glas samt elektrisk handdukstork. Klinker med elektrisk golvvärme, kakel på väggar och laminattak med infällda spottar och Pax-fläkt. Renoverat 2016/2017.

Allrum, privat lghRakt fram till höger finns ett allrum med matplats för sex personer. En braskamin i gjutjärn med kakel på väggen bakom samt gnistskydd i koppar. En stor hörnsoffa, bord och en platt-TV. Fönster vetter mot sjö och fjäll med en magisk utsikt. Plastmatta, målade skivor på väggar och i taket.

Sovrum 1, privat lghRakt fram i hallen ligger ett sovrum med en familjesäng (3 bäddar) och en stor skänk. Fönster mot sjö och fjäll. Plastmatta på golv, tapet på väggar samt målade skivor i tak.

Sovrum 2, privat lghTill vänster i hallen ligger detta sovrum. Här finns en enkelsäng och en familjesäng (4 bäddar) samt en byrå och ett skrivbord. Bakom dörren finns även en liten infälld garderob. Fönster mot vägen. Plastmatta, tapet på väggar samt målade skivor i tak.

Sovrum 3, privat lghVägg i vägg med de andra sovrummen finns det större sovrummet. Här är en dubbelsäng och tre infällda garderober. Även här är utsikten mot sjö och fjäll slående. Plastmatta, tapet på väggar samt målade skivor i tak.

Förråd 1, suterrängplanI hallen går vi en trappa ner till källarplanet. Direkt till vänster finns ett förrådsutrymme. Idag finns där en frysbox och ett frysskåp samt förvaring av verktyg, kläder, skor, pjäxor etc. Golvet är av betong och väggar i målad betong samt målade skivor i tak.

Förråd 2, suterrängplanDirekt till höger om trappan finns ett förråd/matkällare med platsbyggda hyllor. Plastmatta, väggar i målad betong samt målade skivor i tak.

Toalett 1, suterrängplanVägg i vägg med matkällaren finns en mindre toalett med WC och handfat av äldre modell. Plastmatta, väggar i målad betong samt målade skivor i tak.

Passage 1, suterrängplanPassagen från trappan mot tvättstugan har plastmatta på golv, målade skivor på vägg och i tak.

Tvättstuga, suterrängplanI slutet av passagen ligger en ljus tvättstuga med en tvättmaskin, ett badkar utan blandare och en retro centrifug av större modell. Fönster mot vägen. Golv och väggar i målad betong samt målade skivor i tak.

Pannrum, suterrängplanInnanför tvättstugan finns ytterligare ett rymligt rum med oljepanna och förvaringsmöjligheter. Fönster ner mot sjön. Golv och väggar i målad betong samt målade skivor i tak.

Passage 2, suterrängplanTillbaka vid trappan går vi rakt fram i en passage mot ytterdörren på nedre plan. I passagen finns platsbyggda garderober och skåp. Plastmatta på golv, målade skivor på vägg och i tak.

Rum 8, suterrängplanDirekt till vänster i passagen ligger uthyrningsrum nummer åtta. Rummet har en våningssäng (2 bäddar) och ett pentrykök. Köket har två spisplattor, fläkt, kyl, mikro och ett skafferi. Rostfri diskbänk med en ho och bänkskiva i trä. Plastmatta på golv, målade skivor, bröstpanel och tapet på väggar och målade skivor i tak. Innanför luckan i vägg finns vattenledningar och vattenmätare.

Duschrum 1, suterrängplanTill höger ligger duschrummet på nedre plan med duschkabin, blandare, handfat och Pax-fläkt i taket. Golv och väggar med plastmatta och målade skivor i taket.

Förråd 3, suterrängplanInnanför duschrummet finns ett mindre förråd. Golv och väggar i målad betong samt målade skivor i tak.

Hall, uthyrningsdelTillbyggnaden har separat entré, bredvid ingången till den privata bostadsdelen. Direkt till höger finns avhängningsmöjligheter och en toalett. Klinker på golv med elektrisk golvvärme, bröstpanel och tapet på vägg samt laminattak. Inre delen av passagen har ett charmigt snedtak.

Toalettrum 2, uthyrningsdelI hallen finns ett mindre toalettrum med WC och handfat. Klinker på golv, kakel på väggar och målad väv i tak.

Gemensamt kök, uthyrningsdelenHuset har ett rymligt gemensamt kök med fyra bord á fyra platser vid varje bord. Köksdelen är avdelad från matplatsen med en barbänk och fönster mot passagen. I köket finns en rostfri diskbänk med två hoar, spis med fyra plattor, ugn, rostfri fläktkåpa, kylskåp, mikro på bänk samt en diskmaskin. Köket är trivsamt och ljust med utsikten. Plastmatta på golv, bröstpanel och tapet på väggar, kakel bakom diskbänken samt målade skivor i tak.

Gemensamt allrum, uthyrningsdelMitt emot köket ligger allrummet med soffa och ytterligare ett bord för fyra personer. Här finns även en TV och rummet har ett charmigt snedtak. Utsikt ut mot vägen.

Rum 4, uthyrningsdelPå entréplan ligger detta något mindre rum, med utsikt också mot vägen. Rummet har två våningssängar (4 bäddar) samt ett handfat. Golv av trä, halvpanel och tapet på vägg samt målade skivor i tak.

Rum 5, uthyrningsdelenPå entréplan ligger även detta rymligare rum, med fin utsikt. I rummet finns en familjesäng (1+2 bäddar), en våningssäng (2 bäddar) samt bord med fyra stolar och ett handfat. Pentry med två spisplattor, rostfri diskbänk med en ho, fläkt av äldre modell, mikro på bänk, kyl och frys samt en extra kyl. Plastmatta, halvpanel och tapet på vägg samt målade skivor i tak.

Hall/passage, suterrängplanet i uthyrningsdelenTrappan leder ner till suterrängplanet och en passage med ingång till rum 6 & 7 samt entré med ytterdörr som vetter österut. Delar av passagen har plastmatta, halvpanel och tapet på vägg samt målade skivor i tak. Yttre delen mot entrédörr har klinkergolv med elektrisk golvvärme, halvpanel och tapet på vägg samt målade skivor i tak.

Rum 7, suterrängplanet i uthyrningsdelenNer mot sjön ligger denna 2:a, ett rymligt rum som är uppdelat med en charmig trätrappa mellan rummen. Första rummet består av pentry och matplats för fyra. I pentryt finns två spisplattor, rostfri diskbänk med en ho, mikro på bänk, fläkt, kyl och frys samt en extra kyl. Den lilla trappan leder in till sovrummet där det finns två våningssängar (4 bäddar) samt ett handfat och en garderob. Plastmatta, halvpanel och tapet på vägg samt målade skivor i tak.

Rum 6, suterrängplanet i uthyrningsdelenVägg i vägg ligger detta rum, även det ner mot sjön. Här finns en våningssäng (2 bäddar) ett pentry, handfat, köksbord med plats för 3-4 personer och en byrå. I pentryt finns två spisplattor, rostfri diskbänk med en ho, mikro på bänk, fläkt, kyl och frys samt en extra kyl. Plastmatta, halvpanel och tapet på vägg samt målade skivor i tak.

Duschrum 2, suterrängplan i uthyrningsdelenDirekt innanför entrédörren och till höger på nedre plan ligger ett duschrum. Rummet är avdelat med ett rum för omklädning samt ett duschrum. Omklädningsrummet har klinkergolv med tapet på vägg samt målade skivor i tak. Duschen har plastmatta, kakel på väggen samt målade skivor i tak. Paxfläkt i tak.

Toalettrum 3, suterrängplanet i uthyrningsdelenIntill duschrummet ligger ett separat toalettrum med WC och handfat. Klinkergolv, målad betongvägg samt målade skivor i tak.

Information

Antal rum: 
11
Varav sovrum: 
8
Boarea: 
202 kvm
Biarea: 
89 kvm
Källa: 
taxeringsinformation

Närområdet

Högt beläget intill sjön Malmagen ligger denna vackra fjällby med milsvid utsikt över fjällen. Här trivs den som vill ha närhet till orörda fjäll, gillar ett lugnare tempo och samtidigt ha allt inom räckhåll. Tänndalens Alpina skidområde ligger endast 5 kilometer bort och erbjuder inte mindre än 52 nedfarter. Här finns ett närköp, skiduthyrning, sportaffär, after-ski och ett flertal restauranger värda att besöka. Sommar som vinter finns här fina fiskevatten och det aldrig långt till närmaste skid- eller skoterspår. Funäsfjällen erbjuder ett av världens bästa spårsystem för längdskidåkning som med sina 300 km pistade leder som kopplar samman alla byar oavsett vart du bor. Föredrar du istället skoter finns istället 610 km skoterleder som kontinuerligt prepareras med pistmaskin. Sommartid erbjuder området fina möjligheter för bär- och svampplockning, vandring, cykling, fiske och jakt eller varför inte en dagstur till vårt grannland i väst. Fjällnäs är beläget endast 8 km från norska gränsen, och 20 kilometer från områdets centralort Funäsdalen där du finner alla samhälleliga funktioner som du kan tänkas behöva så som mataffärer, bra restauranger, gym, bensinstationer, post, välsorterade butiker, sjukvård och systembolag.

Speciellt

Husen säljs möblerade med undantag för personliga tillhörigheter.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljarna och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fjällnäsgården har en egen hemsida för uthyrning, läs gärna mer på www.fjallnasgarden.se. Uthyrningen i säljarnas regi har skett i mindre skala och genererat ca 150 000 kronor hyresintäkter 2016.

Varmt välkommen att kontakta oss för visning, ytterligare information och boendekostnadskalkyl.

Vägbeskrivning

Från Funäsdalen fortsätt 84:an mot Tänndalen i ca 20 km. Strax efter Göransgården och Fjällnäs Camping ligger huset på vänster sida, skyltar finns. Välkommen hit!

Bilder

Fjällnäsgården invid Malmagens strand
Fjällnäsgården invid Malmagens strand
Fjällnäsgården från 84:an
Fjällnäsgården från 84:an
Matgrupp i vardagsrum, privat lägenhet
Matgrupp i vardagsrum, privat lägenhet
Vardagsrum, privat lägenhet
Vardagsrum, privat lägenhet
Braskamin, privat lägenhet
Braskamin, privat lägenhet
Sovrum 3, privat lägenhet
Sovrum 3, privat lägenhet
Sovrum 1, privat lägenhet
Sovrum 1, privat lägenhet
Sovrum 2, privat lägenhet
Sovrum 2, privat lägenhet
Kök, privat lägenhet
Kök, privat lägenhet
Badrum, privat lägenhet
Badrum, privat lägenhet
Hall, privat lägenhet
Hall, privat lägenhet
Trappa till suterrängvåning
Trappa till suterrängvåning
Hall i suterräng
Hall i suterräng
Rum 8, suterräng
Rum 8, suterräng
Duschrum, suterräng
Duschrum, suterräng
Toalettrum suterräng
Toalettrum suterräng
Den vänstra entrén leder till uthyrningsdelen
Den vänstra entrén leder till uthyrningsdelen
Entré till ythyrningsdelen av huset, våningsplan
Entré till ythyrningsdelen av huset, våningsplan
Gemensamt kök, uthyrningsdelen
Gemensamt kök, uthyrningsdelen
Gemensamt kök, uthyrningsdelen
Gemensamt kök, uthyrningsdelen
Gemsamma ytor, uthyrningsdelen
Gemsamma ytor, uthyrningsdelen
Allrum, uthyrningsdelen
Allrum, uthyrningsdelen
Rum 4, uthyrningsdelen på våningsplanet
Rum 4, uthyrningsdelen på våningsplanet
Rum 5, uthyrningsdelen på våningsplanet
Rum 5, uthyrningsdelen på våningsplanet
Pentry i rum 5, uthyrningsdelen på våningsplanet
Pentry i rum 5, uthyrningsdelen på våningsplanet
Hall, uthyrningsdelen
Hall, uthyrningsdelen
Toalettrum övre plan i hall, uthyrningsdelen
Toalettrum övre plan i hall, uthyrningsdelen
Trappa mellan våningsplan och suterräng, uthyrningsdelen
Trappa mellan våningsplan och suterräng, uthyrningsdelen
Rum 7, suterrängplan
Rum 7, suterrängplan
Rum 7, suterrängplan
Rum 7, suterrängplan
Rum 7, suterrängplan i uthyrningsdelen
Rum 7, suterrängplan i uthyrningsdelen
Rum 7, suterrängplan
Rum 7, suterrängplan
Rum 6, suterrängplan i uthyrningsdelen
Rum 6, suterrängplan i uthyrningsdelen
Pentry i rum 6
Pentry i rum 6
Toalettrum suterräng, uthyrningsdelen
Toalettrum suterräng, uthyrningsdelen
Duschrum i suterrängvåning, uthyrningsdelen
Duschrum i suterrängvåning, uthyrningsdelen
Två uthyrningsstugor, invändigt 17 kvm vardera
Två uthyrningsstugor, invändigt 17 kvm vardera
Uthyrningsstuga
Uthyrningsstuga
Vedeldad badtumma och grillplats vid bastu/duschbyggnaden
Vedeldad badtumma och grillplats vid bastu/duschbyggnaden
Grillplats
Grillplats
Bastu
Bastu
Bastu relax
Bastu relax
Relax, bastubyggnad
Relax, bastubyggnad
Duschrum vandrarhem
Duschrum vandrarhem
Härbre, förrådsbyggnad
Härbre, förrådsbyggnad
Andersåfallet
Andersåfallet
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Pistkarta Tänndalen
Pistkarta Tänndalen

Intresseanmälan

Jannie Lindberget

Ägare/ Registrerad Fastighetsmäklare

070 751 05 16
Maila mig
Besök oss på Facebook