Lindberget Mäkleri

Med hjärta i Funäsfjällen

Lindberget Mäkleri AB förmedlar och värderar fastigheter med hjärta i Funäsfjällen. Ett litet och personligt mäkleri som genomsyras av stort engagemang, kunskap, kvalitet och lokalkännedom.

Efter drygt tre år som anställd mäklare, startade jag Lindberget Mäkleri 2015. Här är jag uppvuxen bland krokiga fjällbjörkar och riktiga fjäll. Förutom möjligheten att vara nära familj, släkt och vänner, har kärleken till naturen och alla de möjligheter området har att erbjuda, bidragit till att jag vill leva, bo och arbeta, just här. Funäsfjällen andas genuinitet och värme även den kallaste vinterdag.

Vardagslyx för mig är att arbeta på hemmaplan med ett yrke som jag brinner för. Det absolut roligaste med mitt arbete, är alla trevliga människor jag möter dagligen, men även möjligheten och förtroendet som det innebär – att vägleda dig som kund i en av de största affärer Du gör i livet.

Min målsättning

Min målsättning är att genom hög kvalitet, stort engagemang, kunskap och lokalkännedom om området, ge dig de bästa verktygen för att lyckas med en bra fastighetsaffär, oavsett om du är säljare eller köpare.

Vill du veta mer?

Ring mig gärna och boka en tid, jag vill gärna träffa dig och prata mer om arbetssätt och allt som rör fastigheter.

Kontoret finns på Rörosvägen 7, mitt emot P-huset i Funäsdalen.

Tel: 070 751 05 16
Epost: info@lindbergetmakleri.se

Jannie Lindberget

Ägare/ Registrerad Fastighetsmäklare

070 751 05 16
Maila mig
Besök oss på Facebook

Jannie Lindberget, Fastighetsmäklare